Over mij

Ik ben Miranda van Oostrom; yogadocent en moeder van vier kinderen.

Mijn werkend leven ben ik gestart in het onderwijs. Na mijn 3e zoon, ben ik full-time moeder geworden.

In een nogal roerige periode in mijn leven, ben ik intensiever yoga gaan beoefenen. De helende werking en de indrukwekkende filosofie en psychologie van de yoga, heeft mij doen besluiten om de opleiding ‘Yoga en wijsbegeerte’ bij Saswitha in Bilthoven te doen. Deze opleiding is erkend door de Vereniging van Yogadocenten (VYN) en  de Europese Yoga Unie. In mijn vierde opleidingsjaar heb ik de specialisatie ‘zwangerschapsyoga’ gedaan.

Daarnaast heb ik mij verdiept in de Yin-yoga en heb ik in 2016 een studiereis naar India gemaakt. Dit jaar (2018) rond ik de opleiding bij William Yang af: yoga voor mensen met een levensbedreigende ziekte. Deze opleiding heeft mij ook veel verdieping in mijn eigen beoefening gebracht.

De kracht van yoga is het laten stromen van levensenergie in je lichaam, je lichaamsgevoel verruimen en ontpannen, je de adem verdiepen en kalmeren en daarmee het denken verstillen. En in die stilte kun je je diepste Zelf ontmoeten. En dat is wat mij zo verwondert en ontroert aan de yoga. En dat is ook wat ik graag anderen wil laten ervaren.