Zwangerschapsyoga 


Bewust beleven van je zwangerschap

Vol vertrouwen en goed voorbereid op je bevalling

“Bevallen is niet iets dat je kunt leren ... alle wijsheid zit in je lichaam. De grootste kunst is de overgave aan wat er gebeurt tijdens het hele baringsproces. Overgave in het vertrouwen, dat je lichaam weet wat er moet gebeuren en dat je  het ook aan kan”


Zwangerschapsyoga:

Helpt tijdens zwangerschap en bevalling


Je krijgt oefeningen om bekken en rug te versterken en soepel te maken. Je leert baringshoudingen, adem- en ontspannings-technieken voor een zo gunstig mogelijk verloop van de bevalling.

Is actief, ontspannend en informatie
f

Per les worden er fysieke en ontspannende oefeningen gedaan. Ook komen diverse onder-werpen en thema’s rondom de zwangerschap en bevalling aan bod.

Leert je omgaan met pijn en angst

Je leert beter naar de signalen van je lichaam te luisteren en je krijgt techieken aangereikt om te leren omgaan met pijn en angst. Je krijgt meer vertrouwen in het functioneren van je eigen lichaam.Is aandacht voor jou en je baby


Je wordt je bewust van de veranderingen in je lichaam, je bereidt je voor op je nieuwe levensfase en maakt bewust contact met je kindje. 
 

Is elke vierde keer een partnerles


In deze lessen krijgen jullie oefeningen en informatie. Hierdoor zal je partner zich meer betrokken voelen bij de zwangerschap en beter ondersteuning kunnen geven bij de bevalling.

Is een doorlopende cursis

De cursus heeft geen vast begin of einde. Instappen kan vanaf 14 weken (liefst zo vroeg mogelijk) en kan doorlopen tot aan de bevalling.

Is een fijne plek om andere zwangere vrouwen te ontmoeten

De lessen worden als nuttig en prettig ervaren. Na de les drinken we een kopje thee en is er tijd om ervaringen met elkaar uit te wisselen.